ACTUALITAT

Publicat al DOGC la part general del temari dels cossos especials A1 i A2 de l’Administració de la Generalitat

Avui 1 d’octubre Funció Pública ha tirat pel dret, saltant-se qualsevol mesa de negociació prèvia, i ha publicat al DOGC (núm. 7716) la part general del temari de les proves selectives per a l’accés al cos de titulació superior i al cos de diplomatura de la Generalitat, sense informar de la seva publicació als representants dels treballadors.


UGT vàrem presentar al·legacions a la proposta de nou temari i encara estem esperant una resposta de la subdirecció general de Gestió de Personal. Donat que aquesta no s’ha produït i que han publicat el temari de forma unilateral, i vist que, tot i que mantenen l’estructura de 7 epígrafs i 25 temes, hi ha hagut un increment considerable de matèria, hem reclamat aquest matí a la Funció Pública:


– Desglossament del nou temari:

  • equivalències entre el temari antic i el nou 
  • assenyalament de la nova matèria 
  • detall de la matèria eliminada


– Convocatòria del subgrup de treball de provisió i selecció

Segons Funció Pública, la modificació d’aquest temari només havia de contemplar “petites actualitzacions”, però finalment la modificació ha estat substancial. Per això, UGT demanarem que, pel que fa als processos que hi hagi previstos pròximament, un període mínim de 9 mesos entre la publicació d’avui i la realització de les primeres proves.

Salut!
UGTGENERALITAT


Barcelona, 1 d’octubre de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca