ACTUALITAT

Reunió de la Comissió paritària sectorial de prevenció de riscos laborals

Seguiment del pla de treball de l’any 2018

Es continua treballant en l’actualització dels procediments de treball existents i en confecció dels procediments nous com el de perm s de treball.

Durant el període d’estiu aprofitant que va baixar l’activitat, el Departament va aprofitar per portar a calibrar els aparells de mesura que disposa el servei de prevenció.

Pel que fa a la revisió de l’avaluació de riscos laborals de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya (EAPC), s’han realitzat tota la tasca de camp i ara només queda pendent ultimar l’informe.

Per altra banda, l’avaluació de riscos laborals del Centre de Formació i Estudis Agrorurals de Reus es realitzarà durant el 2019. Es continua negociant com es gestionarà l’edifici de Vic atès que actualment només el Departament gestiona l’espai.

Informació dels espais del Departament

La reparació dels equips de l’aire condicionat del centre del carrer de Via Laietana que tenien més de 20 anys d’antiguitat està pràcticament finalitzada, ben aviat estarà restablert el seu funcionament.

Per ara, no hi ha canvis previstos pel que fa als Departaments que estan ubicats a l’edifici del carrer Via Laietana i del carrer Rivadeneyra.

La setmana vinent, després de contactes entre l’Ajuntament, l’Arquebisbat i el Departament, se celebrarà una sessió informativa en relació a l’enrenou en la convivència cívica que ha provocat la ubicació de l’hospital improvisat a la plaça Santa Anna per la proximitat a l’edifici del Departament del carrer Rivadeneyra. Demanem que la solució no perjudiqui aquestes necessitats humanes que pateix la nostra societat.

Plans d’autoprotecció

Pel que fa als plans d’autoprotecció, es farà pròximament una reunió en els centres del Departament situats al carrer Via Laietana i al carrer Rivadenyeira atès que hi haa hagut canvis significatius materials i humans.

Salut,

Barcelona, 26 de setembre de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca