ACTUALITAT

Exigim al Govern la convocatòria immediata de la MEPAGC

EXIGIM LA CONVOCATÒRIA IMMEDIATA DE LA MESA GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA I TANCAR ACORDS AQUEST MES DE SETEMBRE

Volem que el Govern compleixi els seus compromisos: retorn als seus treballadors de les pagues extres pendents i un increment salarial que els equipari a la resta d’empleats i empleades de l’Estat


D’acord amb les manifestacions del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, el passat 20 de juliol (“ara ens toca emplaçar-nos al setembre”), la UGT de Catalunya estem pendents de rebre la convocatòria de la mesa general de la funció pública (MEPAGC) per a aquest mateix mes. I ho esperem amb la certesa que, aquest cop sí, el Govern de la Generalitat complirà els seus compromisos:

1-  Increment salarial de l’1,95% per equiparar-nos a la resta d’empleats i empleades de l’Estat. Estem convençuts que no hi ha d’haver cap problema perquè tingui cabuda als pressupostos, com n’ha tingut l’increment del 8% del salari del president, així com el nomenament de prop de 90 alts càrrecs amb salaris anuals de 80.000 euros de mitjana.

2- Abonament del mínim del 10% de la paga extra del 2013, tal com es va acordar a la MEPAGC, i que s’ha de fer efectiva abans del 31 de desembre del 2018.

3- Calendari de retorn de les pagues pendents del 2013 i el 2014. Entenem que un cop transcorreguts 63 mesos, ja és hora de tornar-nos el “préstec” a interès 0% imposat a les treballadores i treballadors públics per part del Govern.

4- Complement salarial del 100% en casos d’incapacitat temporal amb caràcter immediat. Estem cansats que el Govern pretengui equilibrar els seus comptes jugant amb la salut dels seus treballadors i treballadores.

Finalment, volem exigir un cop més al Govern que no s’amagui, com ha fet fins ara, en la pròrroga pressupostària ni en el sostre de despesa. Estem cansats d’anys de menyspreu i que insultin la nostra intel·ligència amb excuses poc creïbles.

Des de la UGT de Catalunya continuarem treballant perquè els empleats i empleades públics recuperin tot el que és seu.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 5 de setembre de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca