ACTUALITAT

Reunió amb la nova Secretària d’Administració i Funció Pública

La setmana passada ens vam reunir amb la sra. Annabel Marcos i Vilar, la nova Secretària d’Administració i Funció Pública. La trobada tenia com a objectiu fer un primer contacte  entre el nou equip de la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya i la UGT de Catalunya.

Des de la UGT vam reiterar el nostre desencís per la manca de recuperació dels drets retallats a les empleades i empleats del sector públic de la Generalitat de Catalunya des de 2012. Hem tornat a insistir en la necessitar de fer complir les resolucions aprovades al Parlament de Catalunya i que instaven el Govern a restituir els drets esmentats.

Des de la UGT hem posat de manifest un cop més la nostra voluntat i compromís de no defallir fins a recuperar totes les retallades. Alhora, hem posat de manifest la professionalitat dels empleats i empleades públics durant aquests anys de dificultats i la necessitat que el Govern faci un reconeixement especial a l’esforç de les seves treballadores i treballadors.

Des de la UGT hem demanat la convocatòria de MEPAGC el més aviat possible i que el Govern aposti per la restitució dels drets retallats. És inadmissible que els empleats i empleades públics de la Generalitat de Catalunya, el personal que més hem patit de totes les administracions de l’estat, sis anys després encara no haguem obtingut el retorn del que és nostre.

No ens aturarem fins que recuperem les pagues extres de 2013 i 14, el fons d’acció social, el complement de productivitat, i tants altres drets perduts.  No deixarem de reclamar al Govern que posi en valor el seu personal.

Esperem i desitgem que aquest nou Govern tingui voluntat de negociar i que la recuperació dels drets no sigui només una manifestació buida de contingut. Les millores socials no poden arribar només dels Acords de Madrid cal que el Govern de la Generalitat dignifiqui la tasca d’aquells que dia rere dia presten els serveis públics als ciutadans de Catalunya, apostant per implementar millores pels seus empleats en el marc de les seves competències.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca