ACTUALITAT

Abonament de l’últim tram de la paga extra de 2012

Tal i com us vam informar el passat mes de febrer, l’Administració va fer públic a ATRI un comunicat on, per tal de donar compliment a l’Acord de la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya de 9 de juny de 2016, estava tramitant la normativa necessària i desenvolupant les adaptacions tècniques corresponents per tal que pogués fer efectiu l’abonament del 20,77% de l’últim tram de paga extraordinària de l’any 2012 a la nòmina del mes d’abril de 2018.

En aquest sentit, ahir dia 13 de març es va publicar al DOGC el Decret Llei 2/2018, de 9 de març, de recuperació d’una part de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012 del personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

Segons aquests decret, i davant la situació actual de pròrroga pressupostària, es considera necessari adoptar la mesura legal que ha de permetre la recuperació immediata del darrer tram de l’import que es va deixar de percebre com a conseqüència de la supressió tant de la paga extraordinària com de la paga addicional del complement específic o les pagues addicionals equivalents del mes de desembre de 2012 al personal al servei del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

La implementació d’aquesta mesura és considerada inajornable, i suposa la retribució de la quantitat equivalent al 20,77% de l’import que es va deixar de percebre i que correspon a 38 dies de la paga extraordinària, la paga addicional del complement específic o les pagues addicionals equivalents del mes de desembre de 2012. Aquest abonament es produirà a la nòmina del proper mes d’abril.

Volem recordar a l’Administració que el passat 16 de juny de 2017, el propi Govern va acordar a la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de la Generalitat de Catalunya l’inici de la devolució de la paga extraordinària de 2013 que ens van espoliar, i que, tal i com reflecteix el citat Acord, ha de suposar una devolució mínima d’un 10% al llarg d’aquest 2018.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 14 de març de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca