ACTUALITAT

Reunió de la CIVE juny ’12

1 – La UGT comunica a la CIVE la interposició d’un conflicte col·lectiu pel descompte del tiquet menjador des de l’1 de gener, abans de ser aprovat pel Parlament el 23 de Març.

2 – A petició de la UGT, la CIVE acorda que els motius d’hospitalització són privats i no han d’aparèixer en la petició del permís, només s’ha de presentar el justificant de l’hospitalització.

3 – La UGT vol que consti en acta que el personal laboral té dret a la compactació durant el primer any de reducció de jornada per cura d’un fill, perquè no hi hagi cap dubte.

4 – A petició de la UGT, s’acorda per unanimitat, que les adscripcions provisionals a una altra plaça, només es poden concedir al personal fix, ja que és obligatori presentar-se al concurs de trasllats, i el personal temporal no pot accedir al concurs de trasllats.

5 – Queda pendent per a la propera CIVE un possible acord sobre la compensació de la formació dirigidad’assistència obligatòria fora de l’horari de treball. En cas que sigui dins de l’horari de treball i es necessiti un desplaçament, queda clar que el permís inclou el temps de transport i només es compta com a formació el temps d’assistència al curs.

6 – En el tema de permís per deures inexcusables de caràcter personal en el supòsit de citacions judicials, la Funció Pública ens proposarà un text. En tot cas, queda clar que aquest permís no és d’aplicació a l’activitat privada amb caràcter retribuït derivada d’una incompatibilitat (advocats, pèrits, etc.).

7 – La Funció Pública ens comunica que com a conseqüència del tancament de les residències de temps lliure del Departament d’Empresa i Ocupació, ja s’ha procedit a la recol·locació de 2/3 dels quasi 120 treballadors fixos desplaçats, sense desplaçar cap interí. Que tothom tindrà una oferta més propera possible al seu domicili, però si el lloc ofertat és refusat, es procedirà a l’extinció de contractes d’interins per recol·locar la resta. La UGT demana que abans d’extingir un sol contracte interí se’ns convoqui urgentment. L’Administració accepta la proposta.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca